0184 611 400
078 48 05 93
KlantenserviceNu open
PROLINE Kunststof Kantinestoel zonder armleggers (Active)
PROLINE Kunststof Kantinestoel zonder armleggers (Active) PROLINE Kunststof Kantinestoel zonder armleggers (Active) PROLINE Kunststof Kantinestoel zonder armleggers (Active) PROLINE Kunststof Kantinestoel zonder armleggers (Active) PROLINE Kunststof Kantinestoel zonder armleggers (Active)

PROLINE Kunststof Kantinestoel zonder armleggers (Active)

Artikelnummer: FP021982
EAN: 7091137531133

Kleur stoel:
*
Excl. BTW: € 85,00
Incl. BTW: € 102,85

Levertijd: 3-4 weken
Bezorging: € 45,00

Officieel dealer 2 jaar garantie Altijd de beste prijs Snelle levering uit voorraad

PROLINE Kunststof Kantinestoel zonder armleggers (Active)De Proline Active kantinestoel is niet zomaar een standaard stoel. Door het 2K spuitgiet proces wat achter deze stoel schuilt is gezorgd voor een zeer stevige en duurzame stoel. Het is een hoogwaardige lichtgewicht stapelstoel die multi inzetbaar is. 2K spuitgieten houd in dat er twee materialen met verschillende eigenschappen worden verwerkt tot één eindproduct, zonder gebruik te maken van assembleren.

Binnen in de Active stoel zitten aluminium verstevigingsprofielen. De kunststof stoel heeft dus eigenschappen van een stoel met een metalen frame. Extra stabiliteit is dus gegarandeerd! Ook is de Active stoel geschikt voor buitengebruik. Met een minimale besteleenheid van 4 stuks en een aantrekkelijke prijs is de Active kantinestoel een mooie toevoeging aan uw kantine!