0184 611 400
078 48 05 93
KlantenserviceNu open
Opbergen

Opbergen

Kantoorkasten kopen

Olssen B.V. beschikt over een groot assortiment met verschillende kantoorkasten. Om een kleine impressie te geven bieden wij vakkenkasten, draaideurkasten, ladekasten, schuifdeurkasten en roldeurkasten. Elke opbergkast heeft zijn eigen indeling en door de grote varieëteit opbergkasten kunt u de perfecte keuze maken die past bij uw kantoor of de hoeveelheid spullen die u erin opbergen moet.

 

Kantoorkasten makkelijk online bestellen

Onze webshop is 24/7 open en op elke gewenste dag of tijdstip kunt u eenvoudig en snel uw kantoorkast bestellen. Maak een keuze uit verschillende kantoorkasten, kies de gewenste afmetingen, kleuren en opties em wij zorgen ervoor dat de kantoorkast snel bij u geleverd wordt. Onze kantoorkasten zijn allemaal gemaakt van A-Kwaliteit. Ons assortiment bestaat uit kantoorkasten die wij zelf uitvoerig hebben gechecht zodat we 100% achter onze verkoop kunnen staan.
 

De meest populaire kantoorkasten uit ons assortiment

Met een groot assortiment is het soms lastig om de juiste keuze te maken. Daarom helpen wij u een handje door de meeste populaire kantoorkasten te benoemen die het meest worden verkocht. De afgelopen maanden zijn er bij ons veel BASIC Roldeurkasten besteld en ook veel BISLEY roldeurkasten. BISLEY is een bekend merk wat garant staat voor zeer goede kwaliteit met veel opties. De BASIC roldeurkasten zij veelal scherp geprijsd waardoor deze ook erg populair zijn. De kantoorkasten die snel leverbaar zijn zoals de EXPRESS Omnispace roldeurkasten zijn de laatste tijd ook veel verkocht. Als u geen keuze kunt maken kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen zodat wij u kunnen voorzien van advies.