0184 611 400
078 48 05 93
KlantenserviceNu open

Directiebureaus


Directiebureau’s voor een zakelijke uitstraling

Welkom op de categorie directiebureau’s van Olssen B.V. Hier vind u een uitgebreid assortiment zakelijke bureau’s welke gemaakt zijn van duurzame materialen en zeer geschikt voor intensief gebruik. Onze directie bureau’s hebben een stijlvol en modern design en hebben een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.
 

De uitstraling van een zakelijk bureau

Bij een zakelijk bureau of directiebureau gaat het niet alleen om de grootte, maar vooral om de uitstraling en kwaliteit. De uitstraling is belangrijk omdat er vaak klanten of personen in uw kantoor komen waarbij een goede indruk achtergelaten moet worden. Een goede indruk begint bij een stijlvol en mooi directiebureau. Bekijk hierboven eens alle beschikbare modellen. Wij bieden glazen bureau’s, hoekbureau’s en zakelijk bureau met een melamine topblad.

Complete zakelijke kantoorinrichting

Bij Olssen kunt u terecht voor uw gehele kantoorinrichting, naast alle zakelijke bureau’s in deze categorie vind u in onze webshop alles wat nodig is voor de inrichting van een mooi kantoor. Denk aan archiefkasten, bureaustoelen en ladeblokken. Naast de perfecte service die wij bieden zorgt ons team en onze producten voor een ultieme ervaring en plezier op de werkloer. Happy @ Work is daarom ook onze slogan!