0184 611 400
078 48 05 93
KlantenserviceNu open
Bureau's & tafels

Bureau's & tafels

Bureau kopen bij dé kantoormeubelen specialist

kantoor-meubelen.com is onderdeel van Olssen B.V. en biedt een enorm groot assortiment aan kantoorartikelen. In deze categorie bieden wij bureau’s en tafels voor kantoren en bedrijven. Van standaard bureau’s tot benchwerkplekken en directiebureau’s kantoormeubelen.com heeft het allemaal. Een groot deel van onze bureautafels zijn ergonomisch verantwoord omdat deze in hoogte verstelbaar zijn. Bureau’s die je in hoogte kunt verstellen zijn ideaal voor personen die elke dag op het kantoor zitten. Op elk gewenste moment kan het bureau op sta- hoogte worden gezet om op deze manier de rug te ontlasten. Bekijk hier alle sta bureau’sNaast bureau’s hebben wij ook een groot assortiment aan tafels, zoals klaptafels, kantinetafels en vergadertafels.


Bureau’s om achter te zitten en te staan.

In ons assortiment bieden wij verschillende soorten design bureau’s welke elektrisch in hoogte verstelbaar zijn. Met een eenvoudige knop kun je binnen enkele seconden een sta bureau maken. De in hoogte verstelbare bureau’s zijn ideaal voor personen die vaak uren lang achter hun bureau zitten. Wij bieden ook benchwerkplekken die afscheidelijk van elkaar in hoogte kunnen worden versteld. Deze bench werkplekken kunnen worden voorzien van verschillende opties, bijvoorbeeld met scheidingswanden om extra privacy te creëeren. De medewerkers van Olssen maken zelf ook gebruik van deze ergonomische bureau’s welke in hoogte verstelbaar zijn.

Bureau’s bestellen voor een compleet kantoor

Olssen B.V. is al jaren specialist op het gebied van kantoorinrichting en maatwerk. Wij hebben gedurende de jaren al grote projecten afgerond waarbij complete kantoren zijn voorzien van bureau’s en toebehoren. Geen project is te groot voor ons, neem maar eens een kijkje op onze referentie pagina. Hier kunt u zien welke grote projecten bij welke bedrijven wij met succes hebben afgerond. 1 bureau bestellen kan, maar 100 bureau’s bestellen kan ook! Geen order is te groot voor ons. Daarnaast kunnen wij ook alles op locatie plaatsen met ons VCA gecertificeerde personeel. Weet u nog niet precies wat u wilt? Dan kunnen wij u altijd voorzien van advies en informatie.