0184 611 400
078 48 05 93
KlantenserviceNu open
FORZA Duo bureau met twee panelen (Elektrisch in hoogte verstelbaar)
FORZA Duo bureau met twee panelen (Elektrisch in hoogte verstelbaar) FORZA Duo bureau met twee panelen (Elektrisch in hoogte verstelbaar) FORZA Duo bureau met twee panelen (Elektrisch in hoogte verstelbaar) FORZA Duo bureau met twee panelen (Elektrisch in hoogte verstelbaar)

FORZA Duo bureau met twee panelen (Elektrisch in hoogte verstelbaar)

Artikelnummer: 2156300201
EAN: 7091138728808

Afmeting bureaublad:
*
Kleur bureaublad:
*
Kleur frame:
*
Prijs op aanvraag

Levertijd: 4-6 weken
Bezorging: € 45,00

Officieel dealer 2 jaar garantie Altijd de beste prijs Snelle levering uit voorraad

FORZA Duo bureau met twee panelen (Elektrisch in hoogte verstelbaar)Forza kantoormeubelen staan garant voor een zeer goede kwaliteit, alle producten van Forza zijn gecertificeerd en zijn geproduceerd uit hoogwaardige materialen. De duo werkplek met twee zijpanelen Bestaat ui 2 bureau's gemonteerd op 1 frame. Beide bureau's zijn afzonderlijk van elkaar in hoogte verstelbaar middels een elektrische motor. Met 1 druk op de knop kan het bureau van een minimale hoogte van 70 cm worden aangepast naar een hoogte van 120 cm. 

In hoogte verstelbare bureau's zijn dé oplossing voor mensen die langdurig zittend achter een bureau werken. Tijdens het werken kan er gekozen worden om te gaan staan. Deze ergonomische manier van werken zorgt ervoor dat er een actieve werkhouding wordt aangenomen waardoor werkprestaties verbeteren.

Kenmerken van de duo werkplek

- Voorzien van twee zijpanelen
- Elektrisch in hoogte verstelbaar
- Voorzien van een dubbele Linak motor
- De topbladen zijn gemaakt van  melamine
- Afzonderlijk van elkaar in hoogte verstelbaar
- Elke bureaublad heeft een diepte van c.a. 80 cm

Extra's & accessoires

De bureau's zijn standaard volledig vlak uitgevoerd, optioneel kan er gekozen worden voor aangepaste bureau's met kabelgaten erin, waardoor eventuele bekabeling makkelijk weggewerkt kan worden en niet over het bureau heen liggen.
Scheidingswanden, kabelgoten en speciale bedieningspanelen kunnen ook optioneel worden aangeboden. Voor interesse kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.